Det Forsvundne Bibliotek

 

Udgivelsesdato: 30.09.2014
Forlag: Valeta
ISBN: 9788771570434
Genre: Spændingsroman
Sideantal: 338
Udgået – findes fortsat som e-bog!

I 2006 var den danske computerspecialist, Anders Kloder, en del af en hemmelig ekspedition i Marianergraven, hvor CIA havde fundet en mystisk stentavle. Det lykkedes for Kloder at afkode de ukendte inskriptioner, og man fandt noget i dybet. En hemmelighed, der viste sig at få katastrofale konsekvenser for mandskabet og missionen. Kloder blev smidt på porten – den fejlslagne mission krævede sin syndebuk.

Syv år senere modtager den bitre og livstrætte Kloder et uventet besøg under en ferie på Cuba. CIA er tilbage og beder ham atter om hjælp. De har gjort en ny opdagelse – denne gang i Mellemøsten.

Tynget af de mange spørgsmål han aldrig fik svar på – og med løftet om fuld indsigt i mysteriet og hemmeligheden, der mere og mere tyder på at have noget at gøre med fundet i Marianergraven – ser han ikke andet valg end at stige om bord på privatflyet og rejse med til ørkenen.

Her indledes en storstilet skattejagt, der kommer til at føre Kloder vidt omkring – lige fra London til Istanbul og videre ind i den dybeste regnskov. Snart opdager han, at han ikke er den eneste, der er på jagt efter Det Forsvundne Bibliotek.

 

“Det Forsvundne Bibliotek er både et spændende og farverigt eventyr, som med frodig fantasi fortælles af Steffen Nohr. Historien vil glæde læsere, der ynder historier a’la Indiana Jones og Agent 007. Man er kort og godt fremragende underholdt fra først til sidst …” — Krimi-Cirklen

 

Kaosidyl. 5 ud af 6 stjerner.
nullnullnullnullnull

 

Boggnasker. 5 ud af 10 stjerner.
nullnullnullnullnull

 

Den lokker pænt læseren frem kapitel efter kapitel og den gør det meget internationalt, der ligger godt til hemmelighedskræmmeriet og det episke tema [ … ] Nohr er vedholdende med at male med mange flotte tillægsord, og de får bogen til at virke meget bombastisk og dristig, og det har den effekt, at det gør læseren nysgerrig. 3 ud af 5 stjerner.” — Trauma Magazine
nullnullnull

 

Det forsvundne bibliotek er en underholdende action-historie læst på en eftermiddag, som heldigvis tager let på historiens gang og i stedet slipper fantasien løs og mod slutningen lader hovedpersonen finde noget, der måske er et forsvundet bibliotek, eller måske er det springbrættet til noget langt større? Det skal ikke afsløres her.”

Himmelskibet

 

Der er meget Indiana Jones og Lara Croft i Steffen Nohrs vidtløftige historie, og der bliver ikke sparet på alle mulige kendte og ukendte gåder og mysterier. Forfatteren har fint styr på sit plot, og hans research af de historiske baggrunde og lokaliteter er ganske imponerende.” — Litteratursiden.dk

 

Spændingsroman for eventyrlystne læsere, der her kan følge opklaringen af et oldgammelt mysterium.
Ikke mindst mandlige læsere kan fornøje sig med bogens fokus på handling og mindre på personkarakteristik, og ganske uforpligtende følge den vilde skattejagt verden rundt.
Fængslende omslag
.” — Dansk Bibliotek Center

 

Jeg har ikke tidligere stiftet bekendtskab med Steffen Nohr, men det er helt klart et forfatterskab jeg vil holde øje med [ … ] Derudover har Steffen Nohr et smukt, malende sprog, som giver nogle virkelig gode billeder. Jeg har lavet op til flere æselører i bogen … ” — Eibes Bogblog

 

Læs et uddrag af bogen …

Leveret af Riidr | Mere om ‘Det forsvundne bibliotek’ som e-bog

 

Promo-trailer for ‘Det Forsvundne Bibliotek’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.