Bagkatalog
Udgivelsesdato: 30-09-2014
Forlag: Valeta
ISBN: 9788771570434
Genre: Spændingsroman
Sideantal: 338
Fås som e-bog og lydbog

I 2006 var den danske computerspecialist, Anders Kloder, en del af en hemmelig ekspedition i Marianergraven, hvor CIA havde fundet en mystisk stentavle. Det lykkedes for Kloder at afkode de ukendte inskriptioner, og man fandt noget i dybet. En hemmelighed, der viste sig at få katastrofale konsekvenser for mandskabet og missionen. Kloder blev smidt på porten – den fejlslagne mission krævede sin syndebuk. Syv år senere modtager den bitre og livstrætte Kloder et uventet besøg under en ferie på Cuba. CIA er tilbage og beder ham atter om hjælp. De har gjort en ny opdagelse – denne gang i Mellemøsten. Tynget af de mange spørgsmål han aldrig fik svar på – og med løftet om fuld indsigt i mysteriet og hemmeligheden, der mere og mere tyder på at have noget at gøre med fundet i Marianergraven – ser han ikke andet valg end at stige om bord på privatflyet og rejse med til ørkenen. Her indledes en storstilet skattejagt, der kommer til at føre Kloder vidt omkring – lige fra London til Istanbul og videre ind i den dybeste regnskov. Snart opdager han, at han ikke er den eneste, der er på jagt efter Det Forsvundne Bibliotek.
Udgivelsesdato: 01-07-2013
Forlag: Valeta
ISBN: 9788792728197
Genre: Spændingsthriller
Sideantal: 363
Fås som e-bog og lydbog

I 2. verdenskrigs sidste timer sænkes en tysk ubåd i dansk farvand. Med sig i dybet tager den sin besætning og en uvurderlig, tophemmelig last. Imens i nutiden forulykker den elskede og vellidte bedsteforælder, Kristian Pendergast. Og da barnebarnet, sammen med sin far, rydder dødsboet, falder den unge Thomas Pendergast over et skjult rum i kælderen, der gemmer på en ufortalt hemmelighed – et ufortalt liv, der pludselig stiller spørgsmålstegn ved, hvem morfaren i virkeligheden var. Inden længe begiver Thomas sig ud på sit livs største rejse nogen sinde: Han drages i sin morfars fodspor og genoptager jagten på det, morfar aldrig fandt.

Men snart går det op for Thomas, at visse hemmeligheder aldrig var ment for alle – og at kende til sandheden kan have sin pris …
Udgivelsesdato: 05-11-2009
Forlag: Siesta (Lindhardt og Ringhof)
ISBN: 978-87-91822-53-7
Genre: Spændingsthriller
Sideantal: 240
Fås som e-bog

En forrygende, eventyrlig blanding af Ian Flemings Bond-bøger og Indiana Jones-filmene – i dansk bogform af forfatteren Steffen Nohr, som her i bogstaveligste form springer ud på dybt vand.

Fire uafhængige eksperter shanghajes i Det 14. punkt i ly af natten. Forude venter deres mest betydningsfulde mission nogen sinde … I en sen nattetime i New York kimer mobiltelefonen på natbordet. Freelance computerekspert Anders Kloder, med danske rødder, tilbydes en yderst lyssky opgave – mod en fyrstelig betaling. I ly af natten, flankeret af tre andre intetanende eksperter, shanghajes han til sin mest betydningsfulde mission nogen sinde. En opgave, der skal føre de fire om på den anden side af kloden, til et afsides område, der gemmer på en velbevaret hemmelighed. Dybt nede i Marianer-graven. Inden længe går det op for dem alle, at ikke alt er, hvad det udgiver sig for at være – hvem kan de stole på, og er de blot en lille brik i et større puslespil?
Udgivelsesdato: 05-01-2017
Forlag: Lindhardt & Ringhof (Rosenkilde)
ISBN: 9788711708460
Genre: Spændingsroman (young adult)
Sideantal: 184
Fås som paperback, lydbog og e-bog

Under en rasende efterårsstorm i 1958 bliver en ung mand involveret i et slagsmål på en bodega, hvor han har søgt læ for regnen. Beværtningen er fuld af berusede søfolk, og i selvforsvar gør han det værst tænkelige – han tager et andet menneskes liv. I et anfald af panik flygter han ud i natten, og næste morgen kommer han mod alle odds med på et fragtskib, der har kurs langt væk fra Danmark.

Dage bliver til måneder.
Alt er godt.
Næsten.


Ni måneder senere opfanger skibet pludselig et mystisk radiosignal, der leder besætningen mod en afsides ø, som ikke er opført på noget søkort. Usikker på hele situationen indvilger kaptajnen til sidst i at gå i land på øen med ønske om at finde ud af, hvorfor tyske soldater udsendte et nødsignal herfra i 1944 …
Udgivelsesdato: 27-08-2015
Forlag: Rosenkilde
ISBN: 9788771289121
Genre: Spændingsroman (young adult)
Sideantal: 321
Fås som e-bog

I 1956 bryder tre teenagedrenge ind hos en gammel tysk SS-officer – overbeviste om at finde skjult naziguld. Men tyskeren overrasker dem, og de kommer til at slå ham ihjel. Drengene finder en række hemmelige dokumenter og fire sære mønter, som leder dem på sporet af en gammel gåde. En gåde, der trækker tråde ned gennem Tyskland og videre til Frankrig og Skotland. Langsomt går det op for dem, at mønterne har tilhørt selveste Pontius Pilatus, som korsfæstede Jesus, og de dækker over en overraskende hemmelighed. Men i skyggerne rører gamle nazi-kræfter på sig. Jagten på Pilatus’ hemmelighed bliver et kapløb med tiden, der efterlader død og ondskab overalt.
Udgivelsesdato: 05-11-2008
Forlag: BOD
ISBN: 978-87-7691-328-1
Genre: Fagbog / Populærkulturelle fænomener
Sideantal: 352
Udgået (findes ikke som e-bog og lydbog)

Bogen ‘Dreamland: Area 51 Deklassificeret’ giver et dybdegående indblik i historien om den udødelige myte ‘Area 51’. Bogens fire dele skildrer henholdsvis: militærinstallationens historie, konspirationsteorierne, der udgør hele mytologien, og blandt andre ting også, hvorledes USA årligt formår at pumpe milliarder af dollars i sorte programmer, der ikke altid bærer frugt. Informativ og oplysende – et must for alle med hang til mytologien omkring stedet, flyteknologi – og naturligvis konspirationsteorier. Bogen er et produkt af 4 års research, hvor forfatteren én gang for alle gør op med alle spekulationer og teorier og bidrager med en lang række facts og håndgribelige beviser.

Rejs med ind i verdens mest hemmelige base …