OM

FORFATTEREN

Steffen Nohr

Biografi

Jeg er et tankefuldt og drømmende menneske. Jeg kender til steder og begivenheder, du måske ikke har hørt om, og med skrevne ord – eller med hjælp fra mine dygtige oplæsere – tager jeg dig med ind i min skjulte verden af gnistrende eventyr, glemte hemmeligheder og spændingsfortællinger. Karaktererne i mit forfatterunivers byder dig velkommen og forsøger at få dig til at glemme tid og sted. For en stund. De lader dig opleve ting, på godt og ondt, som kunne have udspillet sig i virkeligheden. Måske endda nogle af tingene har udspillet sig i en eller anden grad …

Mange spørger, om der findes noget af mig i mine karakterer. Om de er inspireret af mig og mine personlige oplevelser … nogle vil mene ’ja’, andre ’nej’. Jeg efterlader altid et stykke af mig selv i mine bøger og sender dem alene af sted på den lange og ukendte rejse til læserne. Håber du har lyst til at læse eller lytte med, hvad enten det er som papirbog, e- eller lydbog.

God fornøjelse!

// Steffen

 

I den tætte trafik, mellem bygninger og travle mennesker med udtryksløse ansigter og mobiltelefoner, drømmer jeg om virkelighedsflugt og spændings-mættede fortællinger … jeg mærker forfattergnisten i mig, mærker at den brænder efter at invitere dem alle med ind i min alternative virkelighed, hvor alt kan ske – hvor skæbner og historier udspiller sig i al hemmelighed.

Pressemateriale

Fotos

2019

Headshot

Foto af: Jane Bay

2013

Casual shoot

Foto af: Stine Terp

2013

Urban shoot

Foto af: Stine Terp

 

"Trauma er en yderst dyster og mørk roman, hvor grusomme begivenheder beskrives og udpensles. I forhold til Germania synes jeg, at Steffen Nohr har skrevet sig “varm”, og at bogen således fremstår enormt velskrevet og spændende. Detaljerne er blevet finpudset, og på trods af de sørgelige skæbner, som beskrives i bogen, så er den virkelig spændende. Den er dog ikke for sarte sjæle. 5 ud af 6 stjerner!"
@Litteraturhjørnet
24. august, 2022
"Germania: Først og fremmest er plottet genialt! Det er gennemtænkt og spændende. Det er nemt at følge med i historien og det er lige før, at bogens sider vender sig selv bare af spænding [ … ] Jeg er vild med brugen af verdenshistorien, som vi alle kender den, men også med stort brug af nyopfundne historier, fiktion og alle de bedste virkemidler – fyldt med spænding og fortidens hemmeligheder. 6 ud af 6 stjerner!"
@bogens_liv
16. juni, 2020
“Amazonas fangede mig fra første ord. Hele tiden holder Steffen Nohr sin læser til ilden og mere vil have mere. Den er fangende på en måde, hvor det hele tiden er et spørgsmål om liv, historie eller overlevelse [ … ] Jeg kan ikke andet end at anbefale bogen. Især hvis du synes om myter og historier fra regnskovens folk. Den er spændende og overtroisk uden at blive for fantastisk eller overnaturlig. Hele tiden holder Steffen Nohr sig på grænsen, og det virker ovenud helt perfekt!”
@JeanneGoldbech.dk
8. juli, 2020

Get in Touch

Mød eller følg mig her: