Spænding

Mark Kohn-serien

AlphaAlpha
AlphaAlpha

Spænding / Thriller

Alpha

3. bind i serien

Forfatter

Steffen Nohr

Format

158x238

Sideantal

348

Udgivelsesår

2023

ISBN

9788758854267

Cover

Hardback

Om bogen

Tre måneder efter en hektisk opgave i den parisiske undergrund er Mark Kohn tilbage i tjeneste hos CIA. Denne gang på vej til Moskva på en diplomatisk opgave, som han har strittet imod da han frygter at russerne kun har for øje at spilde hans tid og holde ham hen.

Snart bliver hans bange anelser til virkelighed, og overladt til sit eget selskab støder han en aften på Lena, en ung russisk journalist og systemkritiker. Besnæret af Lenas stærke personlighed og spændende arbejde, tilbyder han at følge med hende nordpå i nogle dage for at hjælpe med at undersøge en gammel sag hvor flere unge mænd og børn forsvandt tilbage i 1980’erne.

Men snart eskalerer situationen – nye spor fra fortiden dukker op, og det er som om skovene i Kostroma oblasten stadig dækker over noget som meget vel kan komme til at få betydning for deres sikkerhed og Marks fremtidige karriere …

ALPHA er tredje bind i serien om den tidligere Navy SEAL, Mark Kohn. Bogen kan læses som en selvstændig historie, men snyd ikke dig selv for GERMANIA og TRAUMA.

Andre udgivelser

i Mark Kohn-serien

Spænding / Thriller

#PTSD #WW2-MYTER #NAVYSEAL #MarkKohn 1

Spænding / Thriller

#PARIS #UNDERVERDEN #HÆVN #MARKKOHN 2

Spænding / Thriller

( Planlagt udgivelse og sidste bind i serien )

Get in Touch

Mød eller følg mig her: